Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendenrotterdam.nl


  Helderzienden uit Rotterdam geven direct advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendenrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stephanie
  Ervaring met helderziende Stephanie
  Beste Stephanie, eindelijk kon ik jou bereiken, zo lang moeten wachten, zo gelukkig om jou te kunnen spreken. Ik hoop dat ik je nog eens kan terugbellen, heel veel lieve groetjes en dank, je bent de beste! J.G.




Ervaring van jenny met helderziende Stephanie   Ervaring van jenny met helderziende Stephanie   Ervaring van jenny geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende
  Ervaring met helderziende
  Lieve lobke,
Bedankt voor je voorspelling. Je tijdstip was op perfect. Ik heb er alle vertrouwen in dat de rest van je voorspelling uit zal komen. Bedankt




Ervaring van Chantal met helderziende   Ervaring van Chantal met helderziende   Ervaring van Chantal geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Richard
  Ervaring met helderziende Richard
  Chapeau voor Richard, heerlijk nuchter met een flinke dosis humor. Draait er niet omheen, is duidelijk en eerlijk. Had hem 3 jaar geleden voor het eerst gesproken, kreeg toen te horen dat het niks met die persoon zou worden. Niet leuk om te horen maar hij heeft als enige gelijk gekregen. Zojuist weer gesproken en een prachtige reading gehad. Dank! Groetjes, A




Ervaring van A met helderziende Richard   Ervaring van A met helderziende Richard   Ervaring van A geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roma-Tari
  Ervaring met helderziende Roma-Tari
  Roma, je zei het al dat ik plotseling iemand zou leren kennen. En ja hoor tot mín grote verbazing leer ik iemand kennen met wie ik die connectie heb zoals je dat al zei. Ik hou je op de hoogte over ons contact. De rest van de voorspellingen zijn ook al uitgekomen. Bedankt dat ik altijd bij je terecht kan. Dikke knuffel Cynthia.




Ervaring van Cyn met helderziende Roma-Tari   Ervaring van Cyn met helderziende Roma-Tari   Ervaring van Cyn geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anny
  Ervaring met helderziende Anny
  Je bent echt 5 sterren waard. En ik ga luisteren. Zeer wel bedankt.




Ervaring van Malika met helderziende Anny   Ervaring van Malika met helderziende Anny   Ervaring van Malika geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabina
  Ervaring met helderziende Sabina
  Lieve Sabina, hartelijke dank voor de verhelderende en opliftende gesprekken. Ik sta weer met beide beentjes op de grond. Ik heb een ticket naar Londen geboekt. Het wordt tijd om de focus te veranderen. Dankzij onze gesprekken zie ik het weer helder. Het wordt tijd dat ik mijn pad weer ga bewandelen zoals het de bedoeling is voor mij. Finding my power. Thanks!




Ervaring van Jo met helderziende Sabina   Ervaring van Jo met helderziende Sabina   Ervaring van Jo geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarah
  Ervaring met helderziende Sarah
  Oprecht bedankt Sarah, met een foto en een minimum aan informatie wist jij onze relatie perfect aan te voelen, je beschreef ons beide met correct inzicht, via mail (een volle pagina) beschreef jij duidelijk wat zich in het verleden tussen ons afspeelde, klopt volledig. Dankjewel voor het duidelijke antwoord op mijn vraag naar de toekomst toe, heb door jouw antwoord veel rust ontvangen en kan de toekomst nu opnieuw vol vertrouwen aan. Respect voor de manier hoe jij een mailconsult aanpakt, kreeg helder en duidelijk antwoord. Veel liefs.




Ervaring van Hilde  met helderziende Sarah   Ervaring van Hilde  met helderziende Sarah   Ervaring van Hilde geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Ik bel Petrus regelmatig. Alles wat hij zegt klopt altijd, kan dingen heel goed aanvoelen en geeft heel fijn advies waar ik echt wat aan heb. Na ons gesprek sta ik altijd weer in mijn kracht.
Groet, Vanessa.




Ervaring van Vanessa met helderziende Petrus   Ervaring van Vanessa met helderziende Petrus   Ervaring van Vanessa geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anna
  Ervaring met helderziende Anna
  Hoi Anna, heb je gebeld ivm de liefde, wat ben je lief en zacht en leuk en grappig je voelde me goed aan. Ik ga er morgen zeker van genieten bij onze 1e date. Je bent zeker een aanrader want ik ga je zeker weer bellen.
Dikke verdiende knuffels, Annick.




Ervaring van Annick met helderziende Anna   Ervaring van Annick met helderziende Anna   Ervaring van Annick geplaatst op 6 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hallo beau. Vanavond heb ik je voor het eerst aan de telefoon gehad. Je raakte gelijk "spijkers met koppen". Het kwam allemaal hard binnen en het leek alsof je in mijn gedachten zat. Ik zal zeker terugbellen. Gr de onzekere jonge vrouw.




Ervaring van S. met helderziende Beau   Ervaring van S. met helderziende Beau   Ervaring van S. geplaatst op 5 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Y, bedankt voor consult. je was zeer verhelderend. Het was precies raak.




Ervaring van Sherri  met helderziende Yuorah   Ervaring van Sherri  met helderziende Yuorah   Ervaring van Sherri geplaatst op 5 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarah
  Ervaring met helderziende Sarah
  Wat een mooie consult. No nonsens. Ik hoop echt als het gebeurd ik jou kan bellen om te zeggen, je had gelijk. Bedankt.




Ervaring van Sonia met helderziende Sarah   Ervaring van Sonia met helderziende Sarah   Ervaring van Sonia geplaatst op 5 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Erkan
  Ervaring met helderziende Erkan
  What a great medium. This man is amazing. I called him and he says just in 3 days and you will get good news. And yes the third day i receive good news. He has said so many positive things and i'm seeing this now. He says other things that must come and i have full faith in it. You are so good and nice, thank you very much. You give me good advice for a beautiful life. I am very happy that i called you. And i have faith in what is coming. Thank you, you are a gem! And i will call you back soon to confirm your predictions.




Ervaring van Shanel met helderziende Erkan   Ervaring van Shanel met helderziende Erkan   Ervaring van Shanel geplaatst op 5 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aylin
  Ervaring met helderziende Aylin
  Bijna dagelijks heb ik je gesproken de afgelopen tijd.
Jij bent echt fantastisch! Je bent lief, geduldig grappig en gelukkig heb je ook nog gelijk!
Zonder jou hadden deze afgelopen weken er voor mij een stuk donkerder uitgezien.
Bedankt voor al je geduld en de fijne en verhelderende gesprekken.




Ervaring van N. met helderziende Aylin   Ervaring van N. met helderziende Aylin   Ervaring van N. geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Wat je zegt klopt helemaal. Het is te erg gewoon. Als het maar goed komt.




Ervaring van T.M met helderziende Yoshua   Ervaring van T.M met helderziende Yoshua   Ervaring van T.M geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Niamh
  Ervaring met helderziende Niamh
  je bent gewoon super goed. Je geeft altijd zoveel meer duidelijkheid.




Ervaring van Sonia met helderziende Niamh   Ervaring van Sonia met helderziende Niamh   Ervaring van Sonia geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Je bent echt een goed en eerlijk medium.
ik kan iedereen adviseren jou te bellen.
Groeten.




Ervaring van Marcha met helderziende Karen   Ervaring van Marcha met helderziende Karen   Ervaring van Marcha geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Hartelijk dank voor je hulp .Was ontzettend blij verrast . je wist gewoon alles .





Ervaring van Tony met helderziende Valentine   Ervaring van Tony met helderziende Valentine   Ervaring van Tony geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dennis
  Ervaring met helderziende Dennis
  Jij blijft voor mij EEN TOPPER. Oprecht, eerlijk, en je hebt me zo fantastisch geholpen. Heb weer hoop.




Ervaring van Danielle met helderziende Dennis   Ervaring van Danielle met helderziende Dennis   Ervaring van Danielle geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Bedankt voor alle steun de afgelopen dagen.

Je bent de beste voor mij.
Je opent mijn ogen voor de waarheid. Dank voor alles,




Ervaring van Jeniffer met helderziende Sophia   Ervaring van Jeniffer met helderziende Sophia   Ervaring van Jeniffer geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  heel vast beraden zei je dat ik men geld terug kreeg wat onwaarschijnlijk leek. en jawel ik heb mijn geld inderdaad terug gekregen. je bent een van de beste zieners wereldwijd. 10 sterren is te weinig.




Ervaring van je weet wel wie met helderziende Yoshua   Ervaring van je weet wel wie met helderziende Yoshua   Ervaring van je weet wel wie geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Heel vast beraden zei je dat ik mijn geld terug zal krijgen wat onwaarschijnlijk leek. En jawel ik heb mijn geld inderdaad terug gekregen. Je bent een van de beste zieners wereldwijd. Zelfs 10 sterren is te weinig.




Ervaring van je weet wel wie met helderziende Yoshua   Ervaring van je weet wel wie met helderziende Yoshua   Ervaring van je weet wel wie geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  Lieve Laila,
U bent echt MEGA goed. U kunt alles benoemen, maar dan ook echt alles. Deze vrouw is zo zuiver en puur. Ik laat het je weten lieve Laila.
Liefs....XXX




Ervaring van M met helderziende Laila   Ervaring van M met helderziende Laila   Ervaring van M geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sorella
  Ervaring met helderziende Sorella
  Hele lieve vrouw. Fijne Reading gehad. Heeft mij goede inzichten gegeven. Groet, Vanessa




Ervaring van Vanessa met helderziende Sorella   Ervaring van Vanessa met helderziende Sorella   Ervaring van Vanessa geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sorella
  Ervaring met helderziende Sorella
  Hele lieve vrouw. Fijne Reading gehad. Heeft mij goede inzichten gegeven. Groet, Vanessa.




Ervaring van Vanessa met helderziende Sorella   Ervaring van Vanessa met helderziende Sorella   Ervaring van Vanessa geplaatst op 4 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Angel-s
  Ervaring met helderziende Angel-s
  Hi Angel-S, eerste keer gesproken! Wat erg fijn hoe zij de dingen aanvoelde! Op 3 dagen tijd heeft zij mij inzichten gegeven en op de 4 de dag is er reeds een voorspelling uitgekomen, een mooie aanwinst op deze lijn. Liefs Patricia




Ervaring van Patricia  met helderziende Angel-s   Ervaring van Patricia  met helderziende Angel-s   Ervaring van Patricia geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel-s  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Hallo Gazali,
Eerst dacht ik altijd het zal wel, en hoppa een voorspelling die uit komt. Jij bent bizar goed met je voorspellingen ik ben er van overtuigd. Het waren hele leuke gesprekken, het is heel fijn om met je te praten je bent een warm en eerlijk persoon die zijn werkt met liefde uitvoert.




Ervaring van Tamara met helderziende Gazali   Ervaring van Tamara met helderziende Gazali   Ervaring van Tamara geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Bedankt lieve Tess voor de powerreadingen. Je bent echt goed in je werk en ik ben dankbaar voor je steun. Lfs.




Ervaring van JoJo met helderziende Tess   Ervaring van JoJo met helderziende Tess   Ervaring van JoJo geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Shiloh
  Ervaring met helderziende Shiloh
  Lieve Shiloh, dankjewel voor de oppepper. wijze woorden op het juiste moment . Bij deze dank je wel .




Ervaring van Anna met helderziende Shiloh   Ervaring van Anna met helderziende Shiloh   Ervaring van Anna geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Lieve Petrus. Een ijzersterk medium ben je. Ik ben sprakeloos. Echt waar. Een grote dank .




Ervaring van Jannie met helderziende Petrus   Ervaring van Jannie met helderziende Petrus   Ervaring van Jannie geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess.


Wat bent u goed.
Heb weer geloof dat het allemaal wel goed komt.




Ervaring van Helena met helderziende Tess   Ervaring van Helena met helderziende Tess   Ervaring van Helena geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga je bent de beste. Je weet altijd dingen te vertellen . Bedankt voor ons gesprekjes. Dikke kus, Diana.




Ervaring van Diana met helderziende Olga   Ervaring van Diana met helderziende Olga   Ervaring van Diana geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarah
  Ervaring met helderziende Sarah
  Wauw , wat een mooi emailconsult heb ik van jou mogen ontvangen. Heel uitgebreid en accuraat. Je zit er boenk op.
Je hebt een heel mooie gave.
Dank je wel.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sarah   Ervaring van Anoniem met helderziende Sarah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Egon
  Ervaring met helderziende Egon
  Wat een fijne man, rustig, eerlijk, concreet en kijkend in grotere tijdslijnen. Aanrader!




Ervaring van XXX met helderziende Egon   Ervaring van XXX met helderziende Egon   Ervaring van XXX geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Hallo Dirk, eindelijk kwam inderdaad het bericht van hem en wat je zei, een uitleg met excuus. Nu hoop ik op wat je altijd zeg van het een komt het ander. Hoop dat het nu wat sneller gaat. En dat het zo gaat lopen door wat je door kreeg met jou kaarten en je gevoel. Trouwe beller.




Ervaring van Loes  met helderziende Dirk   Ervaring van Loes  met helderziende Dirk   Ervaring van Loes geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendenrotterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendenrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendenrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendenrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden