Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendenrotterdam.nl


  Helderzienden uit Rotterdam geven direct advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Sharida
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendenrotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Sharida. Je bent super. Je vertelt snel waar het op staat en het lijkt te kloppen. Het eerste wat je me vertelde is reeds uitgekomen. nu wachten op de rest. Maar steeds opnieuw zie jij hetzelfde. het komt goed. Een topper.




Ervaring van Fien met helderziende Sharida   Ervaring van Fien met helderziende Sharida   Ervaring van Fien geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida dankjewel, jij bent de beste en bent veel meer dan 5 sterren waard! Tot snel grtjes Karin




Ervaring van Karin met helderziende Sharida   Ervaring van Karin met helderziende Sharida   Ervaring van Karin geplaatst op 26 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Thank you lieve Sharida, voor mijn inzichtingen te geven alweer uitgekomen wat je zag vorige weken je kan zo specifieke dingen zeggen dat ik denk van waar haal je dat? Heel mooi! Niemand kan dat het weten ,mijn favoriet! Dikke knuffel A.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Sharida, Ik vind u super goed. alles wat u zegt klopt en komt ook uit. Precies wat u voorspeld heeft. Nogmaals dank Anja.




Ervaring van Anja met helderziende Sharida   Ervaring van Anja met helderziende Sharida   Ervaring van Anja geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Thankss lieve Sharida voor dernet je ziet alles haarfijn, je brengt mij weer in kracht en zekerheid! Je begrijpt ook hoe ik mij voel en oordeelt absoluut niet bedankt om te luisteren naar mij en voor je goude adviezen en tips je bent mijn steun en toeverlaat! Liefs A. X.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida, heb jou vorig jaar zomer gebeld! En wat jij zei kwam ook uit op de manier hoe jij het vertelde, stap per stap! Natuurlijk die moment heb je angsten en onzekerheden en denk je dit komt never goed. Maar dit moment kan ik jou vertellen, dat alles nu zoals jij zei is uitgekomen heel stapsgewijs! We zijn aan het begin, en jij ziet de kaarten ook beter nu liggen en meer opener en positiever. Dus de blokkades zijn al een grotendeels verdwenen tussen zomer vorig jaar en nu! Je geeft hele goede tips en adviezen, en zo snel met invoelen. Heel fijn hoe jij werkt! Hele warme knuffel van mij A.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Ik heb een geweldig consult gehad met Sharida een tijdje terug.. Alles is uitgekomen, je had gelijk lieverd. Dankjewel!! Ik bel snel weer. xxx L




Ervaring van Lisa met helderziende Sharida   Ervaring van Lisa met helderziende Sharida   Ervaring van Lisa geplaatst op 3 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Ik heb u net gesproken over 2 heren waarvan 1 date niet meer doorgaat voor nu

Ik wil even zeggen , begin van het jaar gesproken in januari. En u heeft tot nu toe echt gelijk gehad. Hoop dat u gelijk blijft krijgen hahaha. Alleen tijd is lastig het duurt wat langer dan voorspeld maar dat is niet erg.




Ervaring van R met helderziende Sharida   Ervaring van R met helderziende Sharida   Ervaring van R geplaatst op 25 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Sharida is zo goed en lief.. meer dan 5 sterren waard! Ik ga je snel weer bellen. grtjes S




Ervaring van Simon met helderziende Sharida   Ervaring van Simon met helderziende Sharida   Ervaring van Simon geplaatst op 20 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida,

Ik wil je even laten weten, dat er een datum staat met Ruud alleen wat later geen probleem hij staat er. Weer een heel fijn gesprek met je gehad en je duidelijke uitleg mij steun en toeverlaat.




Ervaring van e met helderziende Sharida   Ervaring van e met helderziende Sharida   Ervaring van e geplaatst op 19 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Nogmaals dank Sharida . Je hebt me echt een stuk rust gegeven en ik verheug me erop om je binnenkort weer te spreken.Liefs Joke.




Ervaring van Joke met helderziende Sharida   Ervaring van Joke met helderziende Sharida   Ervaring van Joke geplaatst op 12 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida,

Wij spreken elkaar al jaren en keer op keer verras je mij met je voorspellingen. Ze komen altijd uit, soms snel, soms duurt het even, het is ongelofelijk. Maar wat je ziet en doorkrijgt klopt gewoon altijd! Ik ben heel blij met je en hoop je nog vaak te spreken.

Liefs,
Miranda




Ervaring van Miranda met helderziende Sharida   Ervaring van Miranda met helderziende Sharida   Ervaring van Miranda geplaatst op 3 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Sharida, je bent een knappe madam. Zonder n woord weet je alles te vertellen. Je bent een echte aanrader.





Ervaring van Chantal met helderziende Sharida   Ervaring van Chantal met helderziende Sharida   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Hoi Sharida, wil je bedanken voor je duidelijke consulten. Elke keer weer zit je er knal op en gebeuren de dingen zoals je ze me vertelt. Verbazingwekkend en ook bedankt voor de rust die je me telkens geeft.




Ervaring van Dina met helderziende Sharida   Ervaring van Dina met helderziende Sharida   Ervaring van Dina geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Dank je wel Sharida.
Al een paar keer heb ik je gesproken. ik voel dat ook uw hart op de juiste plaats zit. Bedankt voor je Inzichten en fijne gesprekken. Dank u voor je voorspelling, ben heel gelukkig dat alles goed komt, Ik geloof in je. Dank,




Ervaring van Joke met helderziende Sharida   Ervaring van Joke met helderziende Sharida   Ervaring van Joke geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida ik ga je snel weer bellen hoor.. jij bent de beste! liefs An




Ervaring van Angelo met helderziende Sharida   Ervaring van Angelo met helderziende Sharida   Ervaring van Angelo geplaatst op 15 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida, hoe vaak ik ook bel je hebt altijd gelijk, en je kan me altijd gerust stellen. ik bel snel weer. liefs Chan




Ervaring van Chantalle met helderziende Sharida   Ervaring van Chantalle met helderziende Sharida   Ervaring van Chantalle geplaatst op 1 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Duidelijk, to the point en goed. Ik voel de positiviteit in mijn leven terugkeren.




Ervaring van Lot met helderziende Sharida   Ervaring van Lot met helderziende Sharida   Ervaring van Lot geplaatst op 20 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida, Dank U wel voor je fijne consult. Dank voor je eerlijke en wijze inzichten.




Ervaring van Camille met helderziende Sharida   Ervaring van Camille met helderziende Sharida   Ervaring van Camille geplaatst op 20 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Sharida ziet alles helder en alles komt ook echt op je pad.
Wat kan deze vrouw ongelofelijk veel zien en vertellen over je leven, ik ben enorm onder de indruk van je.
Bel je snel weer.




Ervaring van Lieselot met helderziende Sharida   Ervaring van Lieselot met helderziende Sharida   Ervaring van Lieselot geplaatst op 10 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida,
Dankjewel voor het luisterde oor en geduld en zeker je bevestigen keer op keer. En zeker je adviezen met R.
We spreken elkaar, dikke kus




Ervaring van e met helderziende Sharida   Ervaring van e met helderziende Sharida   Ervaring van e geplaatst op 9 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida,

Heel erg bedankt voor uw lieve woorden, wijze raad en krachtige voorspellingen die tot nu toe altijd uit zijn gekomen.

Liefs N.




Ervaring van Nathalie met helderziende Sharida   Ervaring van Nathalie met helderziende Sharida   Ervaring van Nathalie geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida, zeer helder, duidelijk en eerlijk advies. Heel behulpzaam helderziende. xx F




Ervaring van Frits met helderziende Sharida   Ervaring van Frits met helderziende Sharida   Ervaring van Frits geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Leuke en vlotte vrouw. Snel met antwoorden. Ze heeft de huidige situatie in goed aangevoeld. Dank je wel voor de inzichten en het fijne gesprek

Liefs




Ervaring van Margret met helderziende Sharida   Ervaring van Margret met helderziende Sharida   Ervaring van Margret geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Beste Sharida, bedankt voor je inzichten en duidelijke antwoorden. Leuk dat ze helderzienden zijn zoals jij.






Ervaring van Elsa met helderziende Sharida   Ervaring van Elsa met helderziende Sharida   Ervaring van Elsa geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieverd, tot mn grote verbazing heb je gelijk gekregen! Hij heeft me toch uit zichzelf bericht en ook nog eens op de dag zelf. Ik hoop je snel te spreken! Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Sharida, je bent echt top. Je woorden geven mij weer de moed en hoop. dank je wel, liefs S.




Ervaring van Sabrina met helderziende Sharida   Ervaring van Sabrina met helderziende Sharida   Ervaring van Sabrina geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Sharida, gisteren was echt een fijn gesprek ik herkende bijna alles in wat je zei behalve 1 ding wacht ik af! Ik sprak je in einde september ook, en je zag alles precies zelfde en toen zei je komt groei en nieuw begin en ja hoor dat kwam in oktober:) je krijgt dingen goed door! xxx A.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem met helderziende Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Sharida voelt en ziet heel duidelijk, altijd direct op wat zij ziet en verteld ook niet anders dan het is. Zo dankbaar voor Sharida op de lijn.




Ervaring van Cecile met helderziende Sharida   Ervaring van Cecile met helderziende Sharida   Ervaring van Cecile geplaatst op 19 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Werkelijk waar prachtig wat Sharida kan, ze geeft zoveel inzichten en duidelijkheid.
Fijne stem om naar te luisteren, zeer tevreden over medium Sharida.

Vol lof en een warme groet, F




Ervaring van Fran met helderziende Sharida   Ervaring van Fran met helderziende Sharida   Ervaring van Fran geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  als ik je bel, weet je altijd wie ik ben en waar ik over bel. na dat je zoveel mensen spreek. Het was weer fijn om je weer te spreken en mij weer duidelijke uitleg en bevestiging te geven over rob en mij.
Dankjewel




Ervaring van e met helderziende Sharida   Ervaring van e met helderziende Sharida   Ervaring van e geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Beste Sharida, de laatste keer dat ik je sprak vertelde je dingen die ik niet kon geloven, na wat er afgelopen week is gebeurd sta ik vol verwondering, alles wat je zei is tot in de detail uitgekomen. Ik ga je snel weer bellen.




Ervaring van Marc met helderziende Sharida   Ervaring van Marc met helderziende Sharida   Ervaring van Marc geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Bedankt Sharida. Het gesprek was zeer aangenaam en heeft me weer kracht gegeven. Je geeft me hoop. Ik zal uw goede raad opvolgen. We horen elkaar zeker weer. Liefs Matje




Ervaring van Madeleine met helderziende Sharida   Ervaring van Madeleine met helderziende Sharida   Ervaring van Madeleine geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Zeer goed medium. Duidelijk invoelend en zuiver zicht op de toekomst. Goede adviesen die hun nut bewijzen.




Ervaring van Jon met helderziende Sharida   Ervaring van Jon met helderziende Sharida   Ervaring van Jon geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Beste Sharida, dank je dat je er bent elke keer. Je bent ongekend goed in het zien van dingen waar ik soms niet meer in geloof en het volgende moment gebeurt het. Mijn te lang stille vriendin is gekomen op de verjaardag van mijn dochter vandaag. Op het moment dat ik dacht ze komt niet meer, kwam ze zoals jij vooraf al had gezien. Er is een eerste kleine stap gemaakt. Ik geloof er weer in door jouw standvastige krachtige support. Je bent super. Dank je wel, liefs Petra




Ervaring van Petra met helderziende Sharida   Ervaring van Petra met helderziende Sharida   Ervaring van Petra geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendenrotterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendenrotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendenrotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendenrotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden